Om Oss

Vi är ett vårdbolag specialiserade i nasofarynxprovtagning för diagnostik av pågående COVID-19 infektion. Vi utfärdar läkarpåskrivet reseintyg på engelska. Vi är ett sammansvetsat team med Peter Arvidsson, specialistläkare i Lungmedicin och Allergologi, som medicinskt ansvarig.

ExpressCare erbjuder privatpersoner samt företagskunder provtagning på våra kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Växjö.

Vi erbjuder även flexibla företagslösningar där vi åker ut till er och provtar på arbetsplatsen vid önskemål och efter ert behov. Ni får en alldeles egen kontaktperson hos oss som ni kan vända er till 24/7 vid frågor/önskemål. Service och personlig kontakt värderar ExpressCare högt.

Varför ExpressCare?

Vi brinner för att göra det där lilla extra, vi är flexibla och erbjuder att köra ut till kund vid behov, även utanför våra ordinarie arbetstider.

Erfarenhet och redan etablerat samarbete med ett flertal företag inom resebranschen, bilindustrin samt byggindustrin.

Vi har gedigen erfarenhet avseende nasofarynprovtagning och utfärdande av reseintyg. Vi har god kunskap i vilka krav respektive land har gällande tidsfönster för provtagning innan ankomst samt erbjuder eller kan konstruera det intyg destinationslandet kräver. Kraven ändras kontinuerligt och det är kundens ansvar att informera oss om vad destinationslandet kräver. Kontakta oss vid funderingar så skall vi göra vårt yttersta för att hjälpa till att tolka ambassadens riktlinjer.

Vi svarar ut reseintyget elektroniskt och krypterat.

Varmt välkommen att kontakta oss vid frågor!
Info@expresscare.se

Vi samarbetar med laboratoriet Tataa Biocenter som genomför analys enligt RT-qPCR. TATAA Biocenter är ackrediterat enligt ISO17025. Laboratoriet är godkänt av Folkhälsomyndigheten för diagnostik av Covid-19. Gå in på www.tataa.com / www.coronapassport.se för mer information.